Hotel Briem in Westendorf

Zoek je voor komende winter nog een leuk hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding dan kan ik je Hotel Briem aanraden.

Een traditioneel Oostenrijks hotel
De schone kamers zijn niet al te groot maar wel ruim genoeg. Nette badkamer.

’s Morgens staat er een goed ontbijtbuffet voor je klaar zodat je de skidag goed kunt beginnen.Verschillende soorten beleg en kaas, broodjes, bruinbrood, eitje, muesli e.d. een sapje, melk, koffie en thee. 
Na een dagje skiën even relaxen in de sauna. 
Het diner is een 3-gangenmenu met een keuze voor het hoofdgerecht en een saladebuffet. Ze vinden het wel prettig als je op tijd aan tafel zit. Daarna kun je nog een afzakkertje nemen in de bar die tot 24.00 uur geopend is.Zoek je liever een rustig plekje, bij de receptie is ook nog een zitje. 
Het hotel beschikt over een eigen parkeerplaats.
 
Ligging
Je wandelt op je gewone schoenen zo naar de dichtstbijzijnde lift (ca. 200 meter) aan de oefenweide  midden in het dorp. Je kunt daar bij de skiverhuur je skimateriaal stallen, voor diegene die huren is het gratis en heb je je eigen materiaal dan is het tegen betaling. Vanaf oefenweide ski je zo naar de gondelbaan en is de hele SkiWelt bereikbaar. Naast de SkiWelt heb je ook aansluiting op het skigebied Kirchberg/Kitzbühel. Voor de liefhebbers van après ski en stappen, tegenover het hotel ligt de bekende Moskito bar, waar je overigens verder geen last van hebt in het hotel.
Vervoer per bus, trein en vliegtuig is ook mogelijk, neem gerust contact met mij op voor meer informatie. TravelXL Goirle/Desitravel Tel. 013-5301036
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *