The Giri – luxe tenten met alle comfort midden in de natuur

Dit is een ontzettend bijzondere maar zeer zeker mooie en comfortabel accommodatie. Slapen in een tent, dat is nog eens genieten! De tenten zijn zeer luxe uitgevoerd, alles zit erop en eraan en ze staan in een nog zeer mooie natuur in de omgeving  van Jatiluwih. Net voorbij de rijstvelden slaat u een zijweggetje in dan is het echt even flink hobbelen over een smal paadje. Maar de tent met zijn prachtige ligging doet het wiebelende paadje snel vergeten!

Locatie
De tenten staan in de plaats Jatiluwih net even onder het bekende Bratanmeer. De accommodatie bevindt zich op ongeveer 1,5 uur rijden van Ubud. Helemaal afgelegen van de drukke wereld. Genieten met de hoofdletter G!

Accommodatie
Er zijn 8 tenten verspreid over het ruime groene terrein. De tenten zijn volledig en van alle gemakken voorzien. Een groot tweepersoonsbed met een orthopedisch matras, voor een goede nachtrust. Daarnaast staat er in de kamer een tafel met stoel en hangt er een spiegel. De badkamer is voorzien van een wastafel met koud water wat uit de lokale bronnen komt. De douche heeft wel water uit de bron  maar wordt voor u verwarmd. Uiteraard is er een toilet aanwezig. De houten bedden, stoelen en tafels zijn allemaal gemaakt van hout dat gekapt is op eigen terrein.
Op de veranda kunt u heerlijk op het ligbed of op een van de stoelen genieten van de werkelijk fantastische uitzichten over de omgeving. Het regenwoud staat voor uw neus.

Voorzieningen
Er is een restaurant waar zowel het ontbijt, de lunch als diner worden klaargemaakt voor u. Alle benodigde ingrediënten komen uit eigen tuin. U zult zich verwonderen over de mogelijkheden van alle planten die daadwerkelijk eetbaar zijn: varens in de salade, soep gemaakt van bananenstronken. Het is allemaal heerlijk. Als u het leuk vindt, dan kunt u de dames in de keuken helpen met het koken. Het zijn geen standaard kookcursussen. Het gaat zoals het gaat.

The Giri biedt bijzondere trekkings door de regenwouden en langs rijstvelden waar de tenten gelegen zijn.
Wandelingen zijn er van 1, 2, 3 uur en zelfs 7 uur. De mensen die u begeleiden kennen de omgeving heel goed en kunnen u alles vertellen over wat er groeit en bloeit in dit gebied. Er zijn rubberlaarzen aanwezig  voor de wandelingen zodat u geen speciaal schoeisel mee hoeft te nemen en u toch droge voeten houdt. Ook zij er mountainbikes aanwezig voor avontuurlijk fietstochten.

Deze accommodatie is heel goed in te passen in een maatwerk rondreis Indonesië/Bali.
Een maatwerk reis is geheel naar wens samen te stellen met transfer, privé chauffeur en eventueel een gids.

Ik maak graag voor u een vrijblijvend reisvoorstel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *