SEASIDE HOTELS – In stijl genieten op de Canarische Eilanden

Als klanten mij vragen om een zorgeloze, uitstekend verzorgde vakantie met een hoogservice-niveau en mooi weer dan is de keuze al snel gemaakt. Met veel plezier en volle overtuiging bied ik dan een van de Seaside Hotels aan op de Canarische Eilanden,  Seaside Palm Beach op Gran Canaria scoort een 9.2 op Zoover. Dat de klanten dit ook te weten te waarderen blijkt uit de lovende reacties en het groot aantal repeaters.

Seaside Hotels is een keten met o.a. vier hotels op Gran Canaria en Lanzarote. Alle hotels hebben uitstekende spa- en wellness faciliteiten. Er is gratis WIFI en de restaurants hebben ruime terrassen om buiten te kunnen eten. De Seaside hotels staan gastronomisch hoog aangeschreven, iets wat door de gasten erg wordt gewaardeerd.

 

Wilt u meer weten over een van deze uitstekende hotels waar u heerlijk kunt genieten van een vakantie in een oase van luxe en exclusiviteit?
Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Seaside Palm Beach – Gran Canaria – zoover 9.2
Design hotel ontworpen door de Franse architect Alberto Pinto. Kleurrijke kamers en verrassende details zorgen voor een inspirerende en gezellige sfeer. Het hotel heeft ook een eigen bakker dus ’s ochtends vers gebakken broodjes. Drie keer per week pakt de chef uit met uitgebreide thematische  BBQ avonden.
Persoonlijke aandacht en ultieme service zijn kenmerkend voor Seaside Palm Beach.

Seaside Grand Hotel Residencia – Gran Canaria – zoover 9.8
Het 5-sterren Grand Luxe Seaside Grand Hotel Residencia is een kleinschalig opgezet hotel in een rustieke omgeving. Grand Luxe verdient in dit geval eigenlijk 6 sterren. Het hotel heeft een restaurant met een Michelin aanbeveling en de service is subliem. Ook buiten is het zeer ontspannen. Geniet in de tropische tuin van een fantastische spa- en wellness arrangement. Kortom, een volledig ontspannen en culinaire vakantie op Gran Canaria.

Seaside Sandy Beach – Gran Canaria – zoover 8.9
Het luxe stijlvolle Seaside Sandy Beach hotel op Gran Canaria biedt zijn gasten zowel halfpension als een uitgebreide all inclusive. De ligging, zeer dichtbij het strand en met uitgaansmogelijkheden en winkels op loopafstand., maken dit hotel tot een perfecte plek voor een goede combinatie van rust en vakantiegenot. De smaakvol ingerichte kamers en het voortreffelijke eten in intieme sfeer maken het plaatje compleet. Ontspanne zoals ontspannen bedoeld is.

Seaside Los Jameos Playa – Lanzarote – zoover 9.0
Het prachtige Seaside Los Jameos Playa ligt aan een rustige wandelboulevard op Lanzarote. Wat meteen opvalt, zijn de indrukwekkende balkons en balustrades. De all inclusive formule kenmerkt zich door de ruime selectie van internationale dranken, frisdrank uit flesjes en de  hoge kwaliteit van het eten. Thematische avondbuffetten, een uitgebreid animatieprogramma, sportactiviteiten en een mini club voor de kinderen maken dit het perfecte hotel voor jong en oud!

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *