Radarstoomschip American Queen*****superior

De American Queen is het enige authentieke in 19e eeuwse stijl gebouwde radarstoomschip. Het majestueuze schip toont de gratie en grandeur van één van de meest gekoesterde tradities van Amerika: de statige radarstoomschepen die meer dan een eeuw lang de Mississippi bevoeren. Glinsterend houtwerk, verse bloemen en antiek sieren het interieur van de American Queen.

U zult heerlijke uurtjes vertoeven in de Grand Salon.

Lower Mississippi
U ontdekt steden als New Orleans en Memphis, de bakermat van de blues. Onderweg bezoekt u het culturele erfgoed, de moderne attracties en de interessante musea van Vicksburg, een stad in de heuvels die tijdens de Burgeroorlog een belangrijke rol heeft gespeeld. Het dromerige, schilderachtige St. Francisville staat met meer dan 140 monumenten geregistreerd in het National Register. Tijdens uw bezoek aan Nottoway plantage leert u meer over de interessante geschiedenis van deze plantage, die vanaf 1859 het hart vormde van de door Randolph gebouwde en bestuurde suikerplantage.

Upper Mississippi
Uw cruise start in Red Wing, gelegen in het Pottery Place District, vlakbij St. Paul en eindigt in het dynamische St. Louis. Op uw reisroute ligt de mooie stad La Crosse, die bekend staat om zijn Victoriaanse en Art Deco architrectuur. Via Dubuque, de oudste strad in Iowa, en Quad Cities reist u verder naar Burlington, gelegen tussen heuvels en prairies, De oorspronkelijke thuishaven van de Suak-Indianen groeide uit to een bedrijvig rivier- en spporstadje. Hannibal heeft een rijke historie en is de stad van Mark Twain. Vele personages en invloeden van deze auteur vindt u terug in de strate, winkels, restaurants en musea.

Welkom aan boord
In de J.M. White Dining Rooom geniet u van de voortreffelijke verzorging. Tijdens uw luxe cruise zijn tevens diverse drankjes inbegrepen. U maakt uw Mississippi cruise met een internationaal gezelschap. De American Queen biedt plaats aan 432 passagiers. U kunt gebruik maken van het gratis draadloos internet aan boord.

Vrijblijvend reisvoorstel
Heeft u interesse een deze mooie riviercruise met bijzondere ambiance dan maak ik graag voor u een compleet reisvoorstel, neem gerust contact met mij op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *